DVD Video Tutorial – Membangun Web Aplikasi Dengan PHP, MySQLI Dan Boothstrap (MESTI DIMILIKI)

DVD Video Tutorial – Membangun Web Aplikasi Dengan PHP, MySQLI Dan Boothstrap (MESTI DIMILIKI)

Jika anda ingin Membangun Web Aplikasi Dengan PHP, MySQLI Dan Boothstrap samada untuk kegunaan final year project ( FYP ) atau kegunaan RASMI – sistem pejabat, ini adalah video tutorial yang paling sesuai untuk anda. Serius!

Anda boleh belajar keseluruhan kaedah CRUD – iaitu Papar data, Masukkan Data, Kemaskini Data, Hapus data, Carian, dan pagination tidak lupa juga LOGIN.

Dalam video tutorial Membangun Web Aplikasi (sistem) ini anda akan belajar fundamental bahasa programming PHP dan database MYSQLi. Source code dan software yang terlibat (sepanjang tutorial ini) juga disertakan. Dalam Video tutorial ini menggunakan kajian kes ‘Pembangunan Sistem Maklumat Pelajar’ dan juga penggunaan CMS Lokomedia.

Samada anda pelajar atau profesional dalam bidang programming, DVD ini akan membantu anda untuk memahami secara lengkap dan tertib bagaimana membina aplikasi daripada ‘zero’.

Sebagai tambahan untuk menambaik baik antaramuka aplikasi ini, boothstrap digunakan. Ramai juga pelajar yang bertanyakan saya tentang bagaimana cara untuk menggunakan boothstrap ini. Dalam video ini ada menerangkan secara langkah demi langkah.

Sememangnya pelaburan anda untuk memiliki DVD Tutorial ini amatlah berbaloi!

mysqli1 mysqli2 mysqli3

Dapatkan Sekarang!

Isi kandungan, sila klik pada link produk di bawah

Leave a Reply

comment-avatar

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.